Transilvania Hunting and Fishing 2018

11 - 13 Mai - Cluj-Napoca

Transilvania Hunting and Fishing 2018

11 - 13 Mai - Cluj-Napoca

Transilvania Hunting and Fishing 2018

11 - 13 Mai - Cluj-Napoca

Transilvania Hunting and Fishing 2018

11 - 13 Mai - Cluj-Napoca

Transilvania Hunting and Fishing 2018

11 - 13 Mai - Cluj-Napoca

Transilvania Hunting and Fishing 2018

11 - 13 Mai - Cluj-Napoca

Transilvania Hunting and Fishing 2018

11 - 13 Mai - Cluj-Napoca

SQUAD STORE

SC Squad Store SRL este o companie dinamica, ce asigura solutii complete pentru o gama larga de activitati in domeniul activitatilor de tir, vanatoare si nu numai.  Compania noastra si-a inceput activitatea in anul 2014, bazandu-se pe experienta si expertiza unor tineri profesionisti, responsabili, capabili sa raspunda celor mai inalte standarde si exigente.

SC Squad Store SRL este reprezentant unic in Romania al renumitului producator german  Heckler&Koch, asigurand prezenta produselor companiei germane pe piata romaneasca a armelor scurte si de vanatoare.

In plus fata de aceasta, suntem reprezentatii producatorilor italieni de arme de vanatoare clasice Antonio Zoli si Salvinelli Armi, cunoscute pentru modelele deosebite pe care acestia le produc.

Pe partea de echipament, Squad Store reprezinta companiile Clawgear (echipament tactic si militar), Original Swat/Altama Boots (bocanci militari), Lowa (bocanci militari), Mactronic, (lanterne tactice si de vanatoare) si nu numai.

Pentru a nu ne limita doar la arme letale, am decis sa dezvoltam si partea de airsoft, acesta fiind un domeniu relativ nou in Romania, care reuseste sa atraga tot mai multi pasionati pe zi ce trece. Si pentru ca vrem sa incurajam miscarea si pentru ca Airsoftul este si un joc de echipa, organizam activitati de tip Team Building intr-o hala special amenajata pentru jocuri airsoft.    Astfel, magazinul nostru de pe Calea Baciului este locul unde gasiti orice doriti in ceea ce priveste: arme de autoaparare, arme de vanatoare, echipamente si accesorii, dar si o gama variata de arme airsoft, impreuna cu consumabile si accesorii pentru acestea. Toate produsele din gama Squad Store si toate noutatile care apar in magazinul nostru va sunt puse la dispozitie si online pe www.squadstore.ro, unde puteti face comenzi, iar noi reusim sa trimitem produsele dorite, oriunde in tara!

Echipa Squad Store va fi prezenta in cadrul targului Transilvania Finshing & Hunting, unde suntem participanti si parteneri. Vom fim prezenti cu un poligon airsoft, unde vizitatorii pot avea o experinta unica sau isi pot exersa indemanarea. Totodata, am pregatit si un poligon virtual bazat pe un simulator care are la baza o tehnica laser, ceva mult mai interactiv si care foloseste aceleasi replici airsoft. Simulatorul pus la dispozitie de Squad Store este unic in Romania! Acesta este utilizat atat de vanatori cat si de militarii din intreaga lume, pentru a-s completa pregatirea practica in utilizarea armelor si, in acelasi timp este perfect atat pentru incepatori cat si pentru cei pasionati de acest sport.

Simulatorul este foarte bun pentru vanatori, deoarece acestia se pot antrena in timpul extra-sezonului, cand vanatoarea nu este permisa iar pentru trupele speciale, sistemul este un avantaj deoarece antrenamentul initial si cel repetitiv asigura pregatirea de baza si complementara pentru a deveni un bun tragator.

Daca doriti sa va incercati indemanarea sau daca doriti sa aveti o experienta unica, interesanta, va asteptam cu drag la standul nostru din cadrul targului – standul nr 4, langa intrarea principala.

PARTENERI DE VOIE BUNA:

PARTENERI MEDIA:

CANISE PARTENERE: